BESTUUR SBVN

Het Bestuur van de SBVN bestaat uit ervaringsdeskundigen: vloerisolatie-specialisten, die hun werk met passie doen of gedaan hebben en vloerisolatie een warm hart toedragen.

Daarbij hebben zij een brede kijk op het belang van vloerisolatie in de hele maatschappelijke tendens van verduurzaming en energiebesparing en willen zij hun steentje bijdragen aan het bieden van een platform, van waaruit vloerisolatiespecialisten hun werk kunnen doen.

 

Wie zijn wij?

Het bestuur van de SBVN bestaat uit:

SECRETARIS

 

Joeri

 

Ik ben Joeri uit Arnhem. Na diverse functies binnen de SBVN ben ik nu secretaris van het bestuur. Voor mij is de SBVN belangrijk omdat alle (kleine) bedrijven hier hun kennis kunnen op doen wat als individu lastig is. Je kan sparren en overleggen met collega-bedrijven en je kennis delen. Verder staat de SBVN voor kwaliteit en eerlijke voorlichting. Dat is ook hoe ik dat in mijn eigen bedrijf doe; iets wat ik als persoon heel belangrijk vind.

Hobby’s heb ik niet speciaal maar sociale contacten in de meest ruime zin voorzien daarin. Voorbeelden? Aandacht voor vrienden en gezin, eindeloos tafelen! Eigenlijk is de SBVN ook een hobby: contacten, sparren met collegae. Wat ik ook heerlijk vind: innovatief denken, mogelijkheden zien in de meest brede zin. En buiten zijn in bos en op het water.

VOORZITTER

 

Wilco

 

Ik ben Wilco Machielse uit Zeist. Na leidinggevend werk bij een aardewerkgroothandel en een drukkerij koos ik voor wat ik mijn hele leven graag deed: klussen als ZZP-er met KlusKlus.nl. Door gaandeweg meer interesse voor duurzame bouwproducten, werd ik eind 2010 specialist in TONZON-vloerisolatie.  Ik voel mij geïnspireerd door de SBVN-missie maar vooral door mijn medebestuursleden en collegae. “Ieder heeft zijn/haar eigen visie, ambitie en rol. Deze mix maakt het mogelijk tot een integraal engagement te komen.” Ik beoog onze stichting als branche-organisatie professioneel en onafhankelijk naar een ‘hoger niveau’ te brengen en de huidige leden te inspireren nieuwe leden aan te trekken. Samen sterk!

Er is meer in mijn leven naast mijn werk als installateur. Binnen hetzelfde aandachtsveld ben ik bestuurslid van de VIBA Vereniging en ook initiatiefnemer van mijn grote droomproject: Woongezond-Experience

 

 

PENNINGMEESTER

 

Rento

 

Ik ben Rento Hermanns uit Utrecht. Ik heb 25 jaar als architect/projectleider gewerkt bij architectenbureaus en in 2012 begonnen met RondomDom. RondomDom is een mobiel servicepunt Energiebesparing vanuit een elektrische bus. Ik geef advies in energiebesparing in het algemeen en stimuleer het gebruik van milieuvriendelijke isolatiematerialen. Ook ben ik erkend Deskundige en EPW adviseur. Daarnaast heb ik RondomDom uitgebreid met RondomIsoleren, waarmee ik ook de uitvoering van isolatiewerkzaamheden heb opgepakt van vooral vloeren en zolders.

Toen ik gevraagd werd als bestuurslid, heb ik direct “Ja!” gezegd. Ik voelde mij al betrokken bij initiatieven als Energie-U. Ik voel mij een spin in het web rond zulke organisaties.

Mijn hobby’s zijn wandelen en fietsen in het bos. Houtbewerking. Houd van vele genres muziek, maar luister het liefst naar minimal muziek of modern klassiek.

BESTUURSLID

 

Bram

 

Mijn naam is Bram van der Kwast, mijn bedrijf heet AlphenIsoleert en ik woon, hoe kan het ook anders, in Alphen aan den Rijn.

Na eerst 30 jaar facilitair manager/gebouwenbeheerder van middelgrote en kleine kantoren geweest te zijn, (denk hierbij o.a. aan het VU Medisch Centrum, 6 jaar, en FNV Bouw, 16 jaar), ben ik op mijn 63e zelfstandig ondernemer in de vloerisolatiebranche geworden. Ik ben dus een vloerisolateur.

Buiten mijn vrouw en kinderen ligt mijn passie bij de Bouw in het algemeen. Alles wat daarmee te maken heeft fascineert mij, of het nu om (nieuwe) materialen gaat, ARBO, bouwprocessen, architectuur, energiebeheer of techniek, alles vind ik even interessant.

Het feit dat ik een “huomo universalis” ben, nieuwsgierig en actief (ADHD ?) maakt mij niet alleen geschikt als vloerisolateur maar ook als bestuurslid. Niet dat ik een vergadertijger ben, integendeel, ik ben eerder praktisch ingesteld en heb een “drive’ om de dingen beter te maken.

Omdat ik er in het begin, voor mijn gevoel, als vloerisolateur alleen voor stond had ik veel steun aan een collega/vriend uit Woerden. Toen al, en nu nog, had ik behoefte aan professionele steun, niet alleen voor de “man in het veld” maar ook voor de (ontwikkeling en professionalisering) van het vak van vloerisolatieur. Met behulp van de SBVN wil ik daar een bijdrage aan leveren.

En zo hoop ik, samen met de andere bestuursleden, van toegevoegde waarde te zijn voor de branche én voor de SBVN.

De branche-organisatie voor specialisten in vloerisolatie!

WORD DEELNEMER

VIND EEN BETROUWBARE INSTALLATEUR

HEEFT U VRAGEN?