INSTALLATEURS SBVN

Wie zijn onze installateurs? Het zijn deelnemers (‘lid’) van onze stichting. In profiel installateurs heeft u daarover meer kunnen lezen.

Vind een collega of een betrouwbare vloerisolatiespecialist bij u in de buurt. De websites van onze aangesloten deelnemers bevatten meestal extra informatie over allerlei aspecten van vloerisolatie met reflectiefolie, ervaringen van bewoners en referenties. De moeite van het bekijken waard. Al onze SBVN installateurs zijn ervaren en vakkundig. De redactie van deze website heeft zich ingespannen de gegevens zo kompleet mogelijk te presenteren. Heeft u een vraag? Gebruik het contactformulier.

Klik op een SBVN installateur, of vind een SBVN installateur bij u in de buurt op de kaart

 

KAART NEDERLAND LOCATIES INSTALLATEURS SBVN

De Isolateur

Houtwerkt

Ikwilmijnvloerisoleren.nl

Noest en Kwast

Schuilenburg vloerisolatie

Thermo Energie Heiloo

Isobooster Professional

Klussenbedrijf Puurnatuur

Isolatiespecialist.com

Maison Maison

Het Groene Huis

Heinzon

De Markies van Karabas

CMD Bouw en Onderhoud

De Klussenier Arjan Kristiaan

Benschop Isolatie & Onderhoud

Klusklus.nl

MBD Noord

Rondom Isoleren

Topvloerisolatie

Energiek Isolatie

JBhome Montage en Services

Artimo Vloerisolatie

Stark Bouw

Ansveco

AlphenIsoleert

Bjarni Vloerisolatie

Quist Vloerisolatie

Isoleergroen

Woerden

Isolatie Platform Nederland

Isoleermijnhuis.nu

LIJST INSTALLATEURS SBVN

Alfabetische volgorde

AlphenIsoleert

Bram van der Kwast –  Eigenaar
2405 AL Alphen aan den Rijn

Werkzaam in de regio: Alphen aan den Rijn/Het Groene Hart

Na 17 jaar facilitair manager/gebouwenbeheerder bij FNV Bouw geweest te zijn, (waar ik de nodige kennis en ervaring opgedaan heb met isolatie en energiebeheer van kantoren en woningen) ben ik vanaf 2000 zelfstandige in de bouw geworden. Daar ben ik mij gaan specialiseren in vloerisolatie en “in de kruipruimte” ben ik helemaal in mijn element en komen theorie en praktijk samen. Onder de naam AlphenIsoleert isoleer ik zorgvuldig en met plezier vloeren en maak ik kruipruimten vochtvrij. Mijn bedrijfsmotto is:  “Wat u wil dat u geschiedt, doe dat ook bij/met uw klanten”. Onder dit motto behandel ik uw huis als het mijne en voer ik de werkzaamheden bij u uit.

Tel: 06 – 40 64 47 96
Email: alphenisoleert@xs4all.nl
Website :www.alphenisoleert.nl

Amsing

Theo Amsing –  Eigenaar
9351 PG  LEEK

Werkzaam in de regio: —

We hebben jarenlange ervaring in kruipruimte-isolatie en zijn gecertificeerd op alle gebieden. Tevens op het gebied van vocht-,  zwam- en ongediertebestrijding.

Tel: 06 – 15 87 65 47
Email: info@amsing.org
Website : www.amsing.org

Ansveco

S. Netten –  Eigenaar
3131 CS Vlaardingen
5451 PH Mill

Werkzaam in de regio: Zuid Holland-Noord Brabant-Gelderland

Ansveco staat voor goedkoper en gezonder wonen met meer comfort. Dit bereiken wij via Isolatie, ventilatie, vochtoplossingen, en verwarming en duurzame besparing aanpassingen van de gehele woning, van vloer tot op het dak.

kernwoorden: Tonzon, Isobooster, spouwmuurisolatie, zonnepanelen, infraroodpanelen, climarad. Ansveco is ook in te schakelen voor volledig (betaald) onafhankelijk advies zonder uitvoer en voor inspectie van door anderen uitgevoerde werkzaamheden.

Tel: 010 – 460 36 38
Email: s.netten@ansveco.nl
Website : www.ansveco.nl

Artimo Vloerisolatie

Arthur Schoots   –  Eigenaar
6621 BN  Dreumel

Werkzaam in de regio: Tiel, Zaltbommel, Oss, Arnhem/Nijmegen

‘Vloerisolatie werkt alleen optimaal als de kruipruimte droog is’, vertelt Arthur. Een goede voorbereiding is het halve werk. ‘Ik bekijk in het voortraject, in de kruipruimte, de situatie. Wat is de hoogte, zijn er obstakels en zijn er mogelijk leidingen kapot?. Ik stel de offerte, geheel op maat, op, en na goedkeuring ga ik aan de slag.’

Arthur legt de bodemfolie en monteert speciale thermokussens onder de vloer. Dit materiaal is handig te verwerken in kleine ruimtes. Voldoende ventilatie is belangrijk. ‘Ik boor waar nodig extra gaten in de kruipruimte’.
Neem vrijblijvend contact op met Arthur Schoots van Artimo Vloerisolatie.

Tel: 06 – 21 58 66 34
Email: a.schoots@artimo.org
Website : www.artimo.org

Benschop Isolatie & Onderhoud

Henk -Jan Benschop –  Eigenaar
3341 SC  HENDRIK IDO AMBACHT

Werkzaam in de regio: —

Onder het motto “We doen het goed of we doen het niet…” proberen wij kruipruimte isolatie en bijbehorende werkzaamheden naar een hoger plan te tillen. Als gecertificeerde verwerkers isolatie systemen voor de regio Voorne-Putten en omstreken zijn wij “HET” aanspreekpunt voor kruipruimte isolatie, vochtbestrijding en bijbehorende maatregelen. In nauwe samenwerking met eventuele andere lokale bedrijven komen wij voor u tot een juiste oplossing. Kruipruimte ophogen met zand, extra ventilatie, drainage etc. of aanpassing van leidingwerk of afvoersystemen behoren daarbij tot de mogelijkheden. Wij komen graag vrijblijvend bij u over de vloer en bekijken samen met u de mogelijkheden en wensen.

Tel: 06 – 28 17 41 64
Email: benschoponderhoud@hotmail.com
Website : www.tonzone.nl

Bjarni Vloerisolatie

Jelte Glas –  Eigenaar
3573 SZ  Utrecht

Werkzaam in de regio: Utrecht, De bilt en Zeist

Bjarni vloerisolatie is een jong, bewust klein Utrechts bedrijf waarin de samenwerking gezocht wordt met diverse ZZP’ers. Wij werken uitsluitend met duurzame bouwmaterialen zoals de folies van TONZON BV. Vanwege milieuoverwegingen werken wij niet verder dan 10km vanuit ons huis. Ons werkgebied is daardoor Utrecht, de Bilt, Bilthoven en Zeist.

Tel: 06 – 37 28 52 86
Email: info@bjarnivloerisolatie.nl
Website: www.bjarnivloerisolatie.nl

CMD Bouw & Onderhoud

Chris Dutterloo –  Eigenaar
1401 TH  Bussum

Werkzaam in de regio: —

Bespaar energie en creëer meer comform met een TONZON vloerisolatie. Sinds 2015 zijn wij een gecertifcieerd installateur van deze innovatieve isolatiemethode. Wanneer u kiest voor vloerisolatie van TONZON, dan profiteert u van een aantal mooie voordelen: Bespaar tot wel 40% op uw stookkosten, faire prijs/prestatie verhouding , meest mens- en milieuvriendelijke oplossing, een hoger rendement op uw investering, een woninggebonden echtheid- en garantiecertificaat met 10 jaar garantie

Tel: 06 – 41 99 10 84
Email: info@cmdbouw.nl
Website : www.cmdbouw.nl

De Isolateur

Joeri van den Berg  –  Eigenaar
6827 BX  ARNHEM

Werkzaam in de regio: 50 KM rondom Arnhem

De Isolateur specialist in HR isolatie & vloerisolatie. Wij kunnen u adviseren over alle facetten van het (na) isoleren van uw woning. Van vloerisolatie, dakisolatie, kruipruimte-isolatie, geluidsisolatie tot spouwmuurisolatie. De Isolateur is een kleinbedrijf, doordat we korte lijnen hebben en de werkwijze van alle medewerkers gelijk is kunnen wij u de kwaliteit leveren die u mag verwachten. Bij ons staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en service bovenaan.
Veel tevreden klanten gingen u voor.

Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies of inspectie van de kruipruimte.

Insula gecertificeerd: JA

Tel: 026 – 362 14 74
Email: contact@isolateur.nl
Website : www.de-isolateur.nl

De Klussenier

Arjan Kristiaan –  Eigenaar
6708 NB  Wageningen

Werkzaam in de regio: —

Binnenkort omschrijving online

Tel: 06 – 36 11 22 15
Email: a.kristiaan@klussenier.nl
Website : binnenkort online

De Markies van Karabas

Jan Stellingwerf –  Eigenaar
3571 VV  Utrecht

Werkzaam in de regio: —

Binnenkort omschrijving online

Tel: 06 – 18 26 69 31
Email: janstellingwerff55@gmail.com
Website : binnenkort online

Energiek Isolatie

Vincent Reinbergen  –  Eigenaar, samen met Leontine
5652 AS Eindhoven

Werkzaam in de regio: Brabant, Limburg

Sinds de oprichting in 1981 zijn honderden woningen en gebouwen door Energiek “onder handen” genomen en de bewoners cq gebruikers zijn vrijwel altijd tevreden tot zeer tevreden met de bereikte resultaten. Op de site zijn een aantal klant ervaringen na te lezen.

Onze opdrachtgevers zijn particuliere huiseigenaren, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven, VVE’s en gemeentelijke instellingen.

Tel: 040 – 251 01 20
Email: info@energiek-isolatie.nl
Website : www.energiek-isolatie.nl

Heinzon

Hein Schimmel –  Eigenaar
3755 BS  Eemnes

Werkzaam in de regio: —

Binnenkort omschrijving online

Tel: 06 – 53 41 59 52
Email: info@heinschimmel.nl
Website : www.heinzon.nl

Het Groene Huis

Ed Woolthuis –  Eigenaar
2022 DJ Haarlem

Werkzaam in de regio: Haarlem, Overveen, Bloemendaal, Santpoort Noord, Santpoort Zuid, Driehuis, Ijmuiden, Beverwijk, Vijfhuizen, Heemstede, Zwanenburg, Hoofddorp, Badhoevedorp, Amstelveen, Zandvoort, Spaarndam, Velserbroek, Velsen Noord, Velsen Zuid.

Het Groene Huis helpt al jaren om de regio Haarlem te verduurzamen. Zowel voor vloer als voor spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht. Daarnaast geven wij, op vrijdagmiddag, vrijblijvend duurzaamheidsadvies in onze showroom aan de Rijksstraatweg 238 te Haarlem. Tevens kunt u hier uw bestelde Tonzon materialen op komen halen. Kopje koffie staat altijd voor u klaar.

Tel: 06 – 50 69 83 04
Email: info@hetgroenehuis.nl
Website : www.hetgroenehuis.nl

Houtwerkt Isolatie en Timmerbedrijf

Eddy de Jong –  Eigenaar
7203 HP  Zutphen

Werkzaam in de regio: Zutphen e.o.

Houtwerkt is 2002 opgericht Ik heb intussen ruime ervaring in het isoleren met Tonzon isolatie en alle dingen die daarbij komen kijken. Het werk is meestal in Zutphen en ik kan daarom vaak met de bakfiets komen voorrijden, de auto rijdt op biodiesel. Er is vaak van alles aan de hand in de kruipruimte, waaronder ondeugdelijke constructies, ratten bezoek, vocht en geen ventilatie. Naast isoleren los ik ook deze problemen op. De bodemfolie is een heel belangrijk onderdeel van het Tonzon isolatie systeem, het bestrijd het vocht en je kunt zien waar het vocht vandaan komt. 

Ik ben u graag van dienst.

Tel: 06 – 19 78 05 17
Email: isoleren@houtwerkt.nl
Website : www.houtwerkt.nl

Ikwilmijnvloerisoleren.nl

Taha Appak –  Eigenaar
3992 JK  Houten

Werkzaam in de regio: —

Bespaar op uw energierekening en geniet van meer wooncomfort. Wil jij ook warme voeten? Kies dan voor het meest efficiente vloerisolatiesysteem! Neem contact op. Na een vrijblijvend gesprek en inspectie maken wij een passende offerte. Wij zijn kleinschalig, ambitieus met persoonlijke aandacht voor elke klant.

Isoal

Alfred Faay  –  Eigenaar
4147 AH  Asperen

Werkzaam in de regio: Rivierenland, De Betuwe, een straal van ca. 30 km om Leerdam en soms ook daarbuiten.

De heer Faaij staat aan het hoofd van Isoal. Hij is een bouwkundige heeft jarenlange ervaring binnen de bouwbranche. In 2013 heeft hij zich gespecialiseerd in het isoleren van begane grondvloeren en heeft gekozen voor het systeem van Tonzon. Een kwaliteitsproduct met een bewezen effect. De vloer wordt warmer, het comfort in de woning neemt toe en ook het vocht vanuit de kruipruimte wordt aangepakt. Zijn doel is altijd om een tevreden klant achter te laten. Dat wordt gerealiseerd vanaf het eerste contact door duidelijke informatie, advies te geven en een kwaliteitsproduct af te leveren dat perfect gemonteerd wordt.

Tel: 06 – 41 83 48 54
Email: info@isoal.nl
Website : www.isoal.nl

Isobooster Professional

Arthur Horeman  –  CEO
3453 NG  De Meern

Werkzaam in de regio: Landelijk

Isobooster levert meerlaagse warmtereflecterende isolatiematerialen voor de professionele bouw en installatie. Isobooster Professional adviseert bij het vinden van vakkundige installatiemonteurs voor vloerisolatie bij renovatie, restauratie en verduurzaming.

Tel: 030 – 6666 963
Email: professional@isobooster.nl
Website : www.isobooster.nl

Isolatie Platform Nederland

Martin Noorlander/Michel van den Berg –  Beide eigenaar
3461 CD  Linschoten

Werkzaam in de regio: Heel Nederland, behalve de Waddeneilanden

Wij werken grotendeels op basis van onderaanneming voor collega isolatie-bedrijven, soms doen we een particuliere sale zelf. Wij ontzorgen op gebied van inspecties, opname, voorraad en uitvoering.

Martin Tel: 06 – 36 52 57 27
Michel Tel: 06 – 23 46 67 72
Email: martin@isolatieplatformnederland.nl
Email: michel@isolatieplatformnederland.nl

Website : www.isolatieplatformnederland.nl

Isolatiespecialist.com

Patrick Terheijden –  Eigenaar
2517 TA  Den Haag

Werkzaam in de regio: Zuid Holland

Wij werken met de nieuwste producten op het gebied van vloerisolatie. De tijd van zware steenwollen matten is voorbij. Duurzame producten gemaakt van licht materiaal die snel zijn aan te brengen hebben de toekomst. Wij werken met de merken Tonzon en Isobooster. Innovatieve oplossingen die beter isoleren dan de traditionele systemen. Vloerisolatie zorgt voor een beter leefklimaat in huis. Veel kruipruimtes zijn vochtig of vaak zelfs nat. Wij pakken dit probleem tweeledig aan. Door de bodem te bedekken met een stevig plastic folie stopt het de voortdurende verdamping van vocht uit de kruipruimtebodem en het isoleert de vloer. Optrekkende kou en vochtproblemen behoren daarbij tot het verleden. Voorts wordt er tegen de onderkant van de vloer op maat een speciaal aluminium folie aangebracht. Doordat de vloer nu veel warmer is, is deze ook droger, schimmel en huisstofmijten krijgen zo geen kans meer. Daarnaast en niet onbelangrijk bespaart u ook nog eens aanzienlijk op uw energierekening.

Tel: 070 – 346 07  78
Email: info@isolatiespecialist.com
Website : www.isolatiespecialist.com

Isoleergroen

Maarten Ijspeert  –  Eigenaar
3448 KK Woerden

Werkzaam in de regio: Woerden, regio Groene Hart (prov. Utrecht)

Isoleergroen te Woerden is sinds 2013 specialist vloerisolatie. Isoleergroen is vertrouwd en erkend installateur en adviseur van het Tonzon isolatiesysteem. Persoonlijk, eerlijk en passend advies rondom vloerisolatie, vochtproblemen en energiebesparen. Particuliere woningeigenaren worden geholpen met een verhoogd wooncomfort en met energiebesparing.

Met A- merk reflectiefolieproduct, met R- isolatiewaarden vanaf 3,8. Milieuvriendelijk en effectief. De vochtproblematiek in woningen, zoals in het Groene Hart, wordt simpel en krachtig met vochtkerende folies verholpen. Montage volgens kwaliteitseisen is bij ons vanzelfsprekend en inclusief. Deelnemer provincie Utrecht platform JouwHuisSlimmer

Tel: 06 – 37 56 55 76
Email: isoleergroen@gmail.com
Website : GEEN

Isoleermijnhuis.nu

Ger van der Zee  –  Eigenaar
3445 CX Woerden 

Werkzaam in de regio: Woerden, Montfoort, Oudewater, Bodegraven-Reeuwijk

In 2013 ben ik gestopt als manager en heb ik van mijn passie (energiebesparen met milieuvriendelijk en duurzaam materiaal) en mijn klushobby mijn nieuwe inkomensbron gemaakt. Sindsdien isoleer ik als eenmansbedrijf (ZZP-er) in Woerden en omliggende gemeenten woningen met meerlaagse warmtereflecterende isolatieproducten. Ik doe dat met Tonzon vloerisolatie en Isobooster voor zeer lage kruipruimten, voorzetwanden en schuine daken. Omdat kwaliteit zichzelf verkoopt, krijg ik veel werk op aanbeveling van bestaande klanten. Kwaliteit moet ook aantoonbaar zijn. Daarom laat ik mijn werk steekproefsgewijs controleren door een onafhankelijk geaccrediteerd certificatiebureau.
Voor u des te meer garantie op kwaliteit. Warm aanbevolen!

Insula gecertificeerd: JA

Tel: 06 – 24 57 09 70
Email: ger@isoleermijnhuis.nu
Website : www.isoleermijnhuis.nu

JBHome Montage & Services VOF

Jos Berkien   –  Eigenaar
7943 LA Meppel

Werkzaam in de regio: Friesland, Groningen, Drente, NOP en de kop van Overijssel

JBHome is al bijna 20 jaar een betrouwbare Tonzon-Installatiepartner. Bovendien sinds 3 jaar Isula gecertificeerd. Met beide predicaten staan wij borg voor een perfecte uitvoering van uw opdracht. Ons bedrijf werkt door geheel Noord Nederland en heeft inmiddels een indrukwekkende lijst met referenties

Goede zorg voor het product, ook nadat wij het systeem hebben opgeleverd, en vooral heldere en duidelijke afspraken komen voor ons op de eerste plaats. Wij zij er trots op dat wij alleen tevreden klanten hebben

Insula gecertificeerd: JA

Tel: 052 – 278 56 12
Email: josberkien@jbhome.nl
Website : www.jbhome.nl

KlusKlus.nl

Wilco Machielse  –  Eigenaar
3706 CG ZEIST

Werkzaam in de regio: Provincie Utrecht en het Gooi en op aanbeveling bij speciale mensen.

Ik ben Wilco Machielse uit Zeist. Na leidinggevend werk bij een aardewerkgroothandel en een drukkerij koos ik voor wat ik mijn hele leven graag deed: klussen als ZZP-er met KlusKlus.nl. Door gaandeweg meer interesse voor duurzame bouwproducten, werd ik eind 2010 specialist in TONZON-vloerisolatie. Later vroeg Ton Willemsen mij als voorzitter van de ooit mede door hem opgerichte SBVN. “Ja, dat wil ik maar dan als een bredere ‘onpartijdige’ organisatie!” Diverse nieuwe collega’s zijn nu waardevolle vrienden.

Als klusbedrijf luidde mijn slogan: “Leuke klussen voor leuke mensen”, nu luidt mijn credo: “Warme voeten voor warme mensen.”

Insula gecertificeerd: JA

Tel: 06 – 250 88 954
Email: wilco@klusklus.nl
Website : www.klusklus.nl

Klussenbedrijf Puurnatuur

Paul Woudstra –  Eigenaar
1817 DD Alkmaar

Werkzaam in de regio: —

Al jaren is er een toenemende vraag naar vloerisolatie. Niet zo gek, aangezien ik van mijn klanten steeds verneem dat hierdoor het wooncomfort is toegenomen en de stookkosten met circa 20% zijn afgenomen. Vaak wordt de vloerisolatie in het rustige winterseizoen aangebracht. Ik werk dan voornamelijk met de Tonzon vloerisolatie en voorzie gemiddeld zo’n 30 woningen per seizoen van deze vloerisolatie. Neem contact op voor een passende offerte!

Tel: 06 – 41 08 33 14
Email: info@paulwoudstra.nl
Website : www.klussenbedrijfpuurnatuur.nl

Maison Maison

Dick Roelofsen –  Eigenaar
2103 SN  Heemstede

Werkzaam in de regio: —

Vanaf 2011 staat bij MAISON MAISON duurzame bouw centraal. MAISON MAISON is vertrouwd TONZON installateur sinds 2012.“Veel mensen verbazen zich erover hoe weinig overlast ze hebben gehad van het aanbrengen van de vloerisolatie. De ervaring is vervolgens heel simpel : Het is gewoon droog in huis, geen vochtplekken en bij de kruipgaten geen grondlucht meer. En buiten de besparing om, is het huis aangenamer geworden, sneller warm en de warmte wordt langer vastgehouden. Wij horen onze klanten vaak zeggen dat TONZON-vloerisolatie een goede investering is geweest.” Neem contact op voor een passende offerte voor uw vloerisolatie.

Tel: 06 – 10 94 98 21
Email: info@maisonmaison.nl
Website : www.maisonmaison.nl

MBD NOORD

Michel Boer  –  Eigenaar
9765 JP   PATERSWOLDE

Werkzaam in de regio: Groningen, Drenthe en Friesland

Isoleren is een bijzondere tak van ‘sport’ waar MBD NOORD zich in gespecialiseerd heeft. Met de vraag ‘Hoe isoleer ik niet alleen milieu vriendelijk maar ook het meest effectief?’ zijn wij in 2013 op zoek gegaan. De isolatietechniek met meervoudige reflecterende folies bleek hiervoor unieke mogelijkheden te bieden, maar ook isoleren wij met isolatie van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld houtvezel, en denken wij tot slot ook na over ventilatie. Zo streven wij in overleg met u naar een gezond en prettig leefklimaat. Belangrijker pijlers hierbij zijn voor ons prettig klantcontact en echt kwaliteit en service willen bieden. Dit heeft naar ons idee geleidt tot zeer tevreden klanten waarvan we met regelmaat doorverwijzingen mogen ontvangen.

Bent u nieuwsgierig naar wat MBD NOORD voor u kan betekenen? Kijk dan gerust verder op website, u vind de link van de website aan de rechterkant.

 

Tel: 06 – 14 47 01 63
Email: info@mbdnoord.nl
Website : www.mbdnoord.nl

Noest en Kwast

Ruud Portegijs –  Eigenaar
6824 HE  Arnhem

Werkzaam in de regio: —

Binnenkort omschrijving online

Tel: 06 – 15 53 33 39
Email: ruudjepot@hotmail.com
Website : Binnenkort online

Quist Vloerisolatie

Rien Quist  –  Mede-eigenaar
3371 SC Hardinxveld-Giessendam

Werkzaam in de regio: Gorinchem, Rotterdam, Breda.

Isoleren is een breed begrip. Wat kun je al niet isoleren?  Wij hebben specifiek gekozen voor vloerisolatie; isoleren vanuit de kruipruimte. Een vak, want elke kruipruimte en elke vloer is anders. Wij willen aansluiten bij het probleem van de bewoners. Wat zijn de knelpunten en de wensen?  Dat kan zijn: een koude vloer, tocht in de woning, vocht, besparen op de energiekosten.  Gecombineerd met een gratis inspectie van de kruipruimte vormt dit basis voor een plan van aanpak.  Wij werken voor huiseigenaren, woningcorporaties en aannemers.  Graag maken wij als specialist in vloercomfort het verschil in uw woning.
Meer weten? Vragen? Bel of mail ons gerust.

Tel: 0184 – 77 04 16
Email: rq@quistvloerisolatie.nl
Website : www.quistvloerisolatie.nl

Rondom Isoleren

Rento Hermanns  –  Eigenaar
3533 VJ UTRECHT

Werkzaam in de regio: Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Maarssen de Bilt

Ik heb 25 jaar als architect/ projectleider gewerkt bij architectenbureaus en in 2012 begonnen met RondomDom. RondomDom is een mobiel servicepunt Energiebesparing vanuit een elektrische bus. Geef advies in energiebesparing in het algemeen en stimuleer het gebruik van milieuvriendelijke isolatiematerialen. Erkend Deskundige en EPW adviseur. Daarnaast heb ik RondomDom uitgebreid met RondomIsoleren, waarmee ik ook de uitvoering van isolatiewerkzaamheden heb opgepakt van vooral vloeren en zolders.

Insula gecertificeerd: JA

Tel: 06 – 27 82 57 97
Email: rento@rondomdom.nl
Website : www.rondomdom.nl

Schuilenburg Vloerisolatie

Rowan Schuilenburg –  Eigenaar
1435 GP  Rijsenhout

Werkzaam in de regio: —

Binnenkort omschrijving online

Tel: 06 – 53 29 20 01
Email: roschuilenburg@hotmail.nl
Website : Binnenkort online

Stark Bouw

Ing. Frank Stark  –  Eigenaar
3772 PK Barneveld

Werkzaam in de regio: Barneveld, Scherpenzeel, Amersfoort, Bunschoten

Alround bouwbedrijf met woning na-isolatie als specialisatie. Dus wij doen ook renovatie, kozijnen, uitbreidingen, nieuwbouw. Wij werken nauw samen met een specialist op het gebied van duurzame en hernieuwbare energie-installaties.

Tel: 06 – 51 58 79 86
Email: frank@starkbouw.nl
Website : www.starkbouw.nl

Thermo Energie Heiloo

Willem Tolsma –  Eigenaar
1851 PH  Heilloo

Werkzaam in de regio: —

Thermo Energie heeft als doel voor het verduurzamen van de maatschappij. Dit doen wij door samen met u te kijken naar de mogelijkheden binnen uw woning of bedrijf. In de praktijk blijkt vaak dat veel woningen en bedrijfspanden een te hoog vochtigheidsgraad hebben wat met eenvoudige oplossing en tegen lage kosten is te verhelpen. Hiermee willen wij creëren dat uw woon- en of werk omgeving een beter comfort biedt en u energiekosten bespaart. Thermo Energie bied u hiervoor een gratis adviesgesprek aan.

Tel: 06 – 26 33 73 37
Email: info@thermo-energie.nl
Website : www.thermo-energie.nl

Topvloerisolatie

Tio Eerthart  –  Eigenaar
2375 ND Rijpwetering

Werkzaam in de regio: Binnenkort online

Informatie binnenkort online

LOGO BINNENKORT

Tel: 06 – 52 01 45 75
Email: info@topvloerisolatie.nl

Website : binnenkort online

WORD DEELNEMER VAN DE SBVN!

Ook een goed geinformeerde vakman worden of wil jij jouw vakkennis overdragen tijdens onze boeiende informatieavonden of op ons besloten forum voor deelnemers, onze nieuwsbrieven ontvangen, Kortom, zoveel voordelen, vraag informatie aan!

Deelnemer SBVN: Michel Boer

Daar word je blij van!

Boeiende kennisavonden

Toegang tot leerzaam besloten forum

Meedenken in onze branche

Collegiale interactie

WORD DEELNEMER VAN DE SBVN!

Ook een goed geinformeerde vakman worden of wil jij jouw vakkennis overdragen tijdens onze boeiende informatieavonden of op ons besloten forum voor deelnemers, onze nieuwsbrieven ontvangen, Kortom, zoveel voordelen, vraag informatie aan!

Boeiende kennisavonden

Leerzaam besloten forum

Meedenken in onze branche

Collegiale interactie