INSTALLATEURS SBVN

Wie zijn onze installateurs? Het zijn deelnemers (‘lid’) van onze stichting. In profiel installateurs heeft u daarover meer kunnen lezen.

Vind een collega of een betrouwbare vloerisolatiespecialist bij u in de buurt. De websites van onze aangesloten deelnemers bevatten meestal extra informatie over allerlei aspecten van vloerisolatie met reflectiefolie, ervaringen van bewoners en referenties. De moeite van het bekijken waard. Al onze SBVN installateurs zijn ervaren en vakkundig. De redactie van deze website heeft zich ingespannen de gegevens zo kompleet mogelijk te presenteren. Heeft u een vraag? Gebruik het contactformulier.

Klik op een SBVN installateur, of vind een SBVN installateur bij u in de buurt op de kaart

 

AlphenIsoleert
Amsing bedrijfshygiëne
Ansveco
Artimo Vloerisolatie
Benschop Isolatie & Onderhoud
CMD Bouw en Onderhoud
Corrdon advies
De Isolateur
De Klussenier Arjan Kristiaan
De Markies van Karabas
DR Project BV hodn Maison Maison
Energiek isolatie
Erich Isolatie
Heinzon
Hekhuis Isolatiewerk
Het Groene Huis
Houtwerkt
Isoal
Isolatiefiets.nl
Isolatiespecialist
Isoleergroen
Isoleermijnhuis.nu
JBHome Montage en Services
Klusbedrijf Edgar Michel
KlusKlus.nl
Klussenbedrijf Puurnatuur
MBD Noord
Noest en Kwast
PXA Nederland installatieservice
Quartel timmerwerk en na-isolatie
Quist Vloerisolatie
Reflexisolatiefolie BV (PIF)
Rondom Isoleren
Schuilenburg vloerisolatie
Stark Bouw
Thermo Energie Heiloo
Tonzon Installatieservice
Vakproject
Versteegh timmerwerken
Wiersma Vloerisolatie

KAART NEDERLAND LOCATIES INSTALLATEURS SBVN

De Isolateur

Klusklus.nl

Rondom Isoleren

Vakproject

Energiek Isolatie

JBhome Montage en Services

Artimo Vloerisolatie

Isolatiefiets.nl

Stark Bouw

Ansveco

Isoleermijnhuis.nu

Quist Vloerisolatie

Isoleergroen

Woerden

AlphenIsoleert

LIJST INSTALLATEURS SBVN

Alfabetische volgorde

AlphenIsoleert

Bram van der Kwast –  Eigenaar
2405 AL Alphen aan den Rijn

Werkzaam in de regio: Alphen aan den Rijn/Het Groene Hart

Na 17 jaar facilitair manager/gebouwenbeheerder bij FNV Bouw geweest te zijn, (waar ik de nodige kennis en ervaring opgedaan heb met isolatie en energiebeheer van kantoren en woningen) ben ik vanaf 2000 zelfstandige in de bouw geworden. Daar ben ik mij gaan specialiseren in vloerisolatie en “in de kruipruimte” ben ik helemaal in mijn element en komen theorie en praktijk samen. Onder de naam AlphenIsoleert isoleer ik zorgvuldig en met plezier vloeren en maak ik kruipruimten vochtvrij. Mijn bedrijfsmotto is:  “Wat u wil dat u geschiedt, doe dat ook bij/met uw klanten”. Onder dit motto behandel ik uw huis als het mijne en voer ik de werkzaamheden bij u uit.

Insula gecertificeerd: NEE

Tel: 06 – 40 64 47 96
Email: alphenisoleert@xs4all.nl
Website :www.alphenisoleert.nl

Ansveco

S. Netten –  Eigenaar
3134 VK Vlaardingen 

Werkzaam in de regio: Zuid Holland

Ansveco staat voor Comfortabeler, gezonder en goedkoper wonen. Dit bereiken wij via Isolatie, ventilatie, vochtoplossingen, en verwarming en duurzame besparings aanpassingen van de gehele woning, van vloer tot op het dak.

kernwoorden: Tonzon, isobooster, spouwmuurisolatie, zonnepanelen, infraroodpanelen, climarad. Ook voor alleen advies over de beste oplossingen voor gasloos wonen

Insula gecertificeerd: NEE

Tel: 010 – 460 36 38
Email: s.netten@ansveco.nl
Website : www.ansveco.nl

Artimo Vloerisolatie

Arthur Schoots   –  Eigenaar
6621 BN  Dreumel

Werkzaam in de regio: Tiel, Zaltbommel, Oss, Arnhem/Nijmegen

‘Vloerisolatie werkt alleen optimaal als de kruipruimte droog is’, vertelt Arthur. Een goede voorbereiding is het halve werk. ‘Ik bekijk in het voortraject, in de kruipruimte, de situatie. Wat is de hoogte, zijn er obstakels en zijn er mogelijk leidingen kapot?. Ik stel de offerte, geheel op maat, op, en na goedkeuring ga ik aan de slag.’

Arthur legt de bodemfolie en monteert speciale thermokussens onder de vloer. Dit materiaal is handig te verwerken in kleine ruimtes. Voldoende ventilatie is belangrijk. ‘Ik boor waar nodig extra gaten in de kruipruimte’.
Neem vrijblijvend contact op met Arthur Schoots van Artimo Vloerisolatie.

Insula gecertificeerd: NEE

Tel: 06 – 21 58 66 34
Email: a.schoots@artimo.org
Website : www.artimo.org

De Isolateur

Joeri van den Berg  –  Eigenaar
6827 BX  ARNHEM

Werkzaam in de regio: 50 KM rondom Arnhem

De Isolateur specialist in HR isolatie & vloerisolatie. Wij kunnen u adviseren over alle facetten van het (na) isoleren van uw woning. Van vloerisolatie, dakisolatie, kruipruimte-isolatie, geluidsisolatie tot spouwmuurisolatie. De Isolateur is een kleinbedrijf, doordat we korte lijnen hebben en de werkwijze van alle medewerkers gelijk is kunnen wij u de kwaliteit leveren die u mag verwachten. Bij ons staan kwaliteit, klantvriendelijkheid en service bovenaan.
Veel tevreden klanten gingen u voor.

Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies of inspectie van de kruipruimte.

Insula gecertificeerd: JA

Tel: 026 – 362 14 74
Email: contact@isolateur.nl
Website : www.de-isolateur.nl

Energiek Isolatie

Vincent Reinbergen  –  Eigenaar, samen met Leontine
5652 AS Eindhoven

Werkzaam in de regio: Brabant, Limburg

Sinds de oprichting in 1981 zijn honderden woningen en gebouwen door Energiek “onder handen” genomen en de bewoners cq gebruikers zijn vrijwel altijd tevreden tot zeer tevreden met de bereikte resultaten. Op de site zijn een aantal klant ervaringen na te lezen.

Onze opdrachtgevers zijn particuliere huiseigenaren, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven, VVE’s en gemeentelijke instellingen.

Insula gecertificeerd: NEE

Tel: 040 – 251 01 20
Email: info@energiek-isolatie.nl
Website : www.energiek-isolatie.nl

Isoal

Alfred Faay  –  Eigenaar
4147 AH  Asperen

Werkzaam in de regio: Rivierenland, De Betuwe, een straal van ca. 30 km om Leerdam en soms ook daarbuiten.

De heer Faaij staat aan het hoofd van Isoal. Hij is een bouwkundige heeft jarenlange ervaring binnen de bouwbranche. In 2013 heeft hij zich gespecialiseerd in het isoleren van begane grondvloeren en heeft gekozen voor het systeem van Tonzon. Een kwaliteitsproduct met een bewezen effect. De vloer wordt warmer, het comfort in de woning neemt toe en ook het vocht vanuit de kruipruimte wordt aangepakt. Zijn doel is altijd om een tevreden klant achter te laten. Dat wordt gerealiseerd vanaf het eerste contact door duidelijke informatie, advies te geven en een kwaliteitsproduct af te leveren dat perfect gemonteerd wordt.

Insula gecertificeerd: NEE

Tel: 06 – 41 83 48 54
Email: info@isoal.nl
Website : www.isoal.nl

Isolatiefiets.nl

Klaas Bakker  –  Eigenaar
7541 BG Enschede 

Werkzaam in de regio: Enschede, Twente.

Isolatiefiets.nl is een duurzaam bedrijf met een duurzame missie. Wij leveren de beste vloerisolatie en komen altijd per fiets. Met bakfietsen en sportieve, eerlijke collega’s willen wij een positieve impuls geven aan het duurzaam denken en doen. Zowel bij onze klanten als in de bouwsector. Kwaliteitsproducten met minimale milieu-impact zo goed mogelijk installeren waarbij de klant z’n comfort en gezondheid voorop staat, daar staan we voor.  We werken vanuit Enschede en komen in heel Twente. Ook voor duurzame en comfortabele ventilatie kunt u bij ons terecht.

Insula gecertificeerd: NEE

Tel: 06 – 56 67 64 73
Email: info@isolatiefiets.nl
Website : www.isolatiefiets.nl

Isoleergroen

Maarten Ijspeert  –  Eigenaar
3448 KK Woerden

Werkzaam in de regio: Woerden, regio Groene Hart (prov. Utrecht)

Isoleergroen te Woerden is sinds 2013 specialist vloerisolatie. Isoleergroen is vertrouwd en erkend installateur en adviseur van het Tonzon isolatiesysteem. Persoonlijk, eerlijk en passend advies rondom vloerisolatie, vochtproblemen en energiebesparen. Particuliere woningeigenaren worden geholpen met een verhoogd wooncomfort en met energiebesparing.

Met A- merk reflectiefolieproduct, met R- isolatiewaarden vanaf 3,8. Milieuvriendelijk en effectief. De vochtproblematiek in woningen, zoals in het Groene Hart, wordt simpel en krachtig met vochtkerende folies verholpen. Montage volgens kwaliteitseisen is bij ons vanzelfsprekend en inclusief. Deelnemer provincie Utrecht platform JouwHuisSlimmer

Insula gecertificeerd: NEE

Tel: 06 – 37 56 55 76
Email: isoleergroen@gmail.com
Website : GEEN

Isoleermijnhuis.nu

Ger van der Zee  –  Eigenaar
3445 CX Woerden 

Werkzaam in de regio: Woerden, Montfoort, Oudewater, Bodegraven-Reeuwijk

In 2013 ben ik gestopt als manager en heb ik van mijn passie (energiebesparen met milieuvriendelijk en duurzaam materiaal) en mijn klushobby mijn nieuwe inkomensbron gemaakt. Sindsdien isoleer ik als eenmansbedrijf (ZZP-er) in Woerden en omliggende gemeenten woningen met meerlaagse warmtereflecterende isolatieproducten. Ik doe dat met Tonzon vloerisolatie en Isobooster voor zeer lage kruipruimten, voorzetwanden en schuine daken. Omdat kwaliteit zichzelf verkoopt, krijg ik veel werk op aanbeveling van bestaande klanten. Kwaliteit moet ook aantoonbaar zijn. Daarom laat ik mijn werk steekproefsgewijs controleren door een onafhankelijk geaccrediteerd certificatiebureau.
Voor u des te meer garantie op kwaliteit. Warm aanbevolen!

Insula gecertificeerd: JA

Tel: 06 – 24 57 09 70
Email: ger@isoleermijnhuis.nu
Website : www.isoleermijnhuis.nu

JBHome Montage & Services VOF

Jos Berkien   –  Eigenaar
7943 LA Meppel

Werkzaam in de regio: Friesland, Groningen, Drente, NOP en de kop van Overijssel

JBHome is al bijna 20 jaar een betrouwbare Tonzon-Installatiepartner. Bovendien sinds 3 jaar Isula gecertificeerd. Met beide predicaten staan wij borg voor een perfecte uitvoering van uw opdracht. Ons bedrijf werkt door geheel Noord Nederland en heeft inmiddels een indrukwekkende lijst met referenties

Goede zorg voor het product, ook nadat wij het systeem hebben opgeleverd, en vooral heldere en duidelijke afspraken komen voor ons op de eerste plaats. Wij zij er trots op dat wij alleen tevreden klanten hebben

Insula gecertificeerd: JA

Tel: 052 – 278 56 12
Email: josberkien@jbhome.nl
Website : www.jbhome.nl

KlusKlus.nl

Wilco Machielse  –  Eigenaar
3706 CG ZEIST

Werkzaam in de regio: Provincie Utrecht en het Gooi en op aanbeveling bij speciale mensen.

Ik ben Wilco Machielse uit Zeist. Na leidinggevend werk bij een aardewerkgroothandel en een drukkerij koos ik voor wat ik mijn hele leven graag deed: klussen als ZZP-er met KlusKlus.nl. Door gaandeweg meer interesse voor duurzame bouwproducten, werd ik eind 2010 specialist in TONZON-vloerisolatie. Later vroeg Ton Willemsen mij als voorzitter van de ooit mede door hem opgerichte SBVN. “Ja, dat wil ik maar dan als een bredere ‘onpartijdige’ organisatie!” Diverse nieuwe collega’s zijn nu waardevolle vrienden.

Als klusbedrijf luidde mijn slogan: “Leuke klussen voor leuke mensen”, nu luidt mijn credo: “Warme voeten voor warme mensen.”

Insula gecertificeerd: JA

Tel: 06 – 250 88 954
Email: wilco@klusklus.nl
Website : www.klusklus.nl

Quist Vloerisolatie

Rien Quist  –  Mede-eigenaar
3371 SC Hardinxveld-Giessendam

Werkzaam in de regio: Gorinchem, Rotterdam, Breda.

Isoleren is een breed begrip. Wat kun je al niet isoleren?  Wij hebben specifiek gekozen voor vloerisolatie; isoleren vanuit de kruipruimte. Een vak, want elke kruipruimte en elke vloer is anders. Wij willen aansluiten bij het probleem van de bewoners. Wat zijn de knelpunten en de wensen?  Dat kan zijn: een koude vloer, tocht in de woning, vocht, besparen op de energiekosten.  Gecombineerd met een gratis inspectie van de kruipruimte vormt dit basis voor een plan van aanpak.  Wij werken voor huiseigenaren, woningcorporaties en aannemers.  Graag maken wij als specialist in vloercomfort het verschil in uw woning.
Meer weten? Vragen? Bel of mail ons gerust.

Insula gecertificeerd: NEE

Tel: 0184 – 77 04 16
Email: rq@quistvloerisolatie.nl
Website : www.quistvloerisolatie.nl

Rondom Isoleren

Rento Hermanns  –  Eigenaar
3533 VJ UTRECHT

Werkzaam in de regio: Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Maarssen de Bilt

Ik heb 25 jaar als architect/ projectleider gewerkt bij architectenbureaus en in 2012 begonnen met RondomDom. RondomDom is een mobiel servicepunt Energiebesparing vanuit een elektrische bus. Geef advies in energiebesparing in het algemeen en stimuleer het gebruik van milieuvriendelijke isolatiematerialen. Erkend Deskundige en EPW adviseur. Daarnaast heb ik RondomDom uitgebreid met RondomIsoleren, waarmee ik ook de uitvoering van isolatiewerkzaamheden heb opgepakt van vooral vloeren en zolders.

Insula gecertificeerd: JA

Tel: 06 – 27 82 57 97
Email: rento@rondomdom.nl
Website : www.rondomdom.nl

Stark Bouw

Ing. Frank Stark  –  Eigenaar
3772 PK Barneveld

Werkzaam in de regio: Barneveld, Scherpenzeel, Amersfoort, Bunschoten

Alround bouwbedrijf met woning na-isolatie als specialisatie. Dus wij doen ook renovatie, kozijnen, uitbreidingen, nieuwbouw. Wij werken nauw samen met een specialist op het gebied van duurzame en hernieuwbare energie-installaties.

Insula gecertificeerd: NEE

Tel: 06 – 51 58 79 86
Email: frank@starkbouw.nl
Website : www.starkbouw.nl

Vakproject Vloerisolatie

Johan Boer  –  Eigenaar
3843 EX Harderwijk

Werkzaam in de regio: Veluwe, Overijsel en Flevoland (van Amersfoort tot Zwolle en Lelystad tot Apeldoorn)

Ik ben de oprichter en eigenaar van Vakproject Vloerisolatie. In mijn zoektocht naar optimale isolatie ben ik terecht gekomen bij warmte doorbrekende folie isolatie (in combinatie met een bodemafdichting). Vanuit mijn praktijkervaring en die van veel van mijn collega specialisten ben ik zo overtuigd geraakt van deze oplossing dat ik niet anders meer kan dan deze zoveel mogelijk promoten en zoveel mogelijk mensen te helpen aan deze unieke oplossing.
Naast zelf een groot aantal woningeigenaren bediend te hebben zie ik het als mijn missie om warmte doorbrekende folie isolatie bekend te maken bij een zo groot mogelijk publiek. Mijn motto is: iedereen in Nederland moet weten hoe uniek de uitwerking van de bovengenoemde oplossing is!

LOGO BINNENKORT

Insula gecertificeerd: JA

Tel: 06 – 55 81 77 91
Email: info@vakproject.nl
Website : www.vakproject.nl