ONZE HISTORIE

 

De SBVN is op 19 mei 1989 in Enschede opgericht met als doel het belang en het effect van vloerisolatie onder de aandacht te brengen. Een van de oprichters is Ton Willemsen, CEO van Tonzon BV en nu ere-voorzitter van de SBVN.

Andere vormen van isolatie, zoals van muren en daken, werden en worden gezien als meest effectieve manieren om de woningen te isoleren, het binnenklimaat te verbeteren en het energielabel van een woning te upgraden. Dat is volgens de SBVN een té stellige aanname, want vloerisolatie verdient een veel hogere waardering binnen de woningisolatiebranche. Wij maken ons sterk om de bekendheid met en over vloerisolatie te vergroten en juiste informatie te verstrekken.

In 2013 vond binnen de SBVN een doorstart plaats waarbij de stichting tevens een uitwisselings- en kennisplatform werd voor bedrijven die kwalitatief hoogwaardige vloerisolatie aanbrengen. Inmiddels zijn meer dan vijftig installatiebedrijven aangesloten en zijn we nog steeds groeiende.

De laatste tijd besteden we meer aandacht aan het profileren van onze branche-organisatie binnen onze sector met als doel om meer vloerisolatie-specialisten te bereiken en aan ons te binden. Op die manier kunnen we ons steeds duidelijker opstellen naar de isolatie-wereld, elkaar versterken en meer waarborg geven aan kwaliteit en betrouwbaarheid richting de consument.

De branche-organisatie voor specialisten in vloerisolatie!