VLOERISOLATIE

Richting de consument biedt de SBVN informatie over diverse aspecten en ontwikkelingen binnen de vloerisolatie. Duurzaamheid en energiebesparing zijn hot items! Welke rol speelt vloerisolatie daarin? En waar vindt u een betrouwbare installateur tussen zoveel aanbieders?

Wij willen eerlijke en juiste informatie en kennis  met de consument delen en een poortfunctie vervullen voor het vinden van een betrouwbare vloerisolatie-specialist in de regio.

Geachte bewoner,

Heeft u zich elders al ingelezen en weet u wat u wilt? U komt dus op deze site om direct een vertrouwd installateur te vinden!

Begin met de vloer: zo legt u een goede basis voor de isolatie en verwarming van uw gehele woning!

WAAROM VLOERISOLATIE

Vloeren verliezen het grootste deel van hun warmte door uitstraling naar de koudere kruipruimte. Dat betekent niet alleen koude voeten en daardoor een minder behaaglijk gevoel in huis, maar ook een onnodig hoge energierekening. Maar hoe kan dat als warmte omhoog stijgt…?

WAAROM VLOERISOLATIE MET REFLECTIEFOLIE?

Reflectiefolie heeft hoog isolerende eigenschappen en wordt milieubewust geproduceerd en toegepast. Lees over het verschil met andere isolatiematerialen.

VOORDELEN VAN VLOERISOLATIE

Wie wil er geen behaaglijk warme vloer, een gezonder binnenklimaat en een verlaging van energiekosten?

GEEN VOCHT MEER IN DE KRUIPRUIMTE

Vocht in de kruipruimte leidt tot allerlei bouwtechnische problemen en gezondheidsklachten. Bodemfolie biedt de oplossing.

 

VENTILATIE VAN DE KRUIPRUIMTE EN ISOLATIE VAN VERWARMINGSLEIDINGEN

Belangrijk genoeg om in de isolatiewerkzaamheden mee te nemen. Lees hier waarom.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN EEN GOEDE VLOERISOLATIE-INSTALLATEUR?

De branche-organisatie voor specialisten in vloerisolatie!

WORD DEELNEMER

VIND EEN BETROUWBARE INSTALLATEUR

HEEFT U VRAGEN?